Erdoğan: "Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira promosyon ödemesi yapacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçime son on gün kala çalışmalarını hızlandırıyor. Kamu bankalarının emeklilere yönelik 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını duyurmuş bulundu.

Son dakika: Ak Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kayseri mitinginde konuşma yapıyor.

DİKKAT ÇEKEN PANKART

Mitingde, alana yakın bir noktadaki otelden açılan pankart gözleri üzerine çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde yaptığı "Son seçimim" açıklamasının ardından Kayseri mitinginde destek pankartı açıldı.

Erdoğan'ın 2028'de yeniden aday olması için yapılan çağrıda, "Bu bir final olamaz, hayaller yarım kalamaz" ifadeleri yer aldı.

Ak Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kayseri, 14-28 Mayıs seçimlerinde ahde vefasını bir kez daha gösterdi. Şahsıma verdiğiniz yüzde 68'i bulan destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Mayıs seçimlerinde ülkemizde fırsatını bulduğunda ülkeyi karıştırmaya milleti ötekileştirmeye çalışan bir zihniyetin pususa beklediğini gösterdi.

Bugünkü toplantıda karşımda 75 bin kişi var. Yerel yönetim seçimine gidiyoruz. 31 Mart'a kadar 9 günümüz var. Bu 9 günde Kayseri'de ana aşama durmak yok. Kadın kolları durmak yok. Gençler durmak yok. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart akşamı bizlere balkon konuşmamızda gereğini yapmamızı isteyeceksiniz."

"21 YILDA 3 KAT BÜYÜTTÜK"

"Her alanda tarihi değiştirecek işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ülke ve milletçe biz çalıştıkça Rabbimiz'de bereketini verdi. 21 yılda 3 kat büyütmeyi başardık. Şimdi amacımız önümüzdeki dönemde ülkemizi 2 kar daha büyüterek dünyanın en güçlü ekonomileri arasında hak ettiği yere çıkartmaktır. Bunu yapacak birikime, dirayete ve azme sahibiz. Hep birlikte biraz daha çok çalışarak sabırlı olmamız gerekiyor.

Hayat dikensiz bir gül bahçesi değildir. Son dönemde milletçe başımıza gelen felaketlerden en büyüğü 6 Şubat depremleriydi. Şehirlerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz."

EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDEMESİ

"Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. Diğer bankaların da katılacağına inanıyorum." 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

Bursa Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 21 Tutuklama
Bu uyarıya dikkat: Çöl tozunun ikinci atağı geliyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sınırları Aşan Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?
İstanbullulara 'su' müjdesi!