Erdoğan: Kılıcımız Kurtuluş Savaşı'ndaki kadar kısa değil

AKP Gümüşhane İl Kongresi'nde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı erdoğan, "Allah'a şükür, kılıcımız Kurtuluş Savaşı sırasındaki kadar kısa değil." dedi.İşte konuşmasının tamamı:"Bugün Türkiye adımını ileri atması...

AKP Gümüşhane İl Kongresi'nde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı erdoğan, "Allah'a şükür, kılıcımız Kurtuluş Savaşı sırasındaki kadar kısa değil." dedi.

İşte konuşmasının tamamı:

"Bugün Türkiye adımını ileri atması gereken günlerden geçmektedir. Kılıcımız da Allah'a şükür, Kurtuluş Savaşı sırasındaki kadar kısa değil. Bize göre önemli olan karşımızdaki güçlerin azameti değil, kendi mücadele azmimizin büyüklüğüdür. Türkiye, milleti ile devleti ile tarihi ile büyük bir ülkedir. Mesele aynı zamanda bunu doğru zamanda yapmaktır. Biz, bugün vatanımız uçurumun kenarındayken seyretmeyeceğiz ki yarın evlatlarımız mezarlarını kazarken başlarında ağlamayalım. Masa başlarında çizilen haritaları bir asır önce nasıl yırtıp attıysak bugün de aynı şekilde paçavraya çevireceğiz. Türkiye'yi uydu devletleri ile karıştıranlar gerçekleri görmeye başladılar. Gençler, biz  de durmayacağız. 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı hayata geçireceğiz. Sandılar ki bu millet artık öldü, bitti, kül oldu. Halbuki Türk milleti binlerce yıl olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 15 Temmuz bunun en büyük ispatıdır. F-16'lar bomba yağdırmıyor muydu? Tanklar, toplar insanımızın üzerine gelmiyor muydu? Benim genç yaşlı kardeşlerim kaçmadı. Tankların altına kendilerini attılar. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!