Erdoğan konuştu: "Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar"

Erdoğan, ''Güneyimizde bir teröristan kurmaya çalıştılar. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsini boşa çıkardık. Türkiye'yi ne ekonomik ne de sosyal olarak esir almalarına müsaade etmedik.'' dedi.

Yerel seçimlere olan kısa süre kala saha çalışmaları hız kazanırken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki parti mitinginde konuşma yapıyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

''Birileri bizim Rize ile birlikte 81 vilayetimizin tamamına olan sevdamızı anlayamıyorlar. Tam 22 senedir Rizeli kardeşlerimizle birlikte yol yürüdük. Türkiye ile ilgili hesabı olan tüm şer odaklarının karşısında birlikte durduk. Gezi hadisesi ile sokaklarımızı terörize etmeye kalktılar. 17-25 Aralık girişimi ile hükümetimizi alaşağı etmeye çalıştılar.

''TÜRKİYE'Yİ NE EKONOMİK NE DE SOSYAL OLARAK ESİR ALMALARINA MÜSAADE ETMEDİK''

Çukur vakalarıyla ülkemizin bir parçasını bizden koparmayı denediler. Hemen güneyimizde bir teröristan kurmaya çalıştılar. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsini sizlerle birlikte boşa çıkardık. Türkiye'yi ne ekonomik ne de sosyal olarak esir almalarına müsaade etmedik. 85 milyon olarak hepimiz beraberiz ve kardeşiz fakat bizi köken üstünden bölmek istediler.

''DEMOKRASİMİZ YILLARCA VESAYETİN GÖLGESİNDEN ÇIKAMADI''

Ekonomimiz kan kaybetti toplumsal huzurumu bozuldu kardeş kardeşe düşman edildi. Demokrasimiz senelerce vesayetin gölgesinden çıkamadı. Her alanda şampiyonlar liginde oynaması gereken ülkemizi yıllarda ikinci lige mahkum ettiler.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor