Erdoğan Merkel’le yaptığı göçmen pazarlığını anlatırken İsmail Kahraman ‘cebe indirme’ hareketi yaptı

Erdoğan'ın İdlib saldırısında şehit olan askerlerin sayısını açıkladığı konuşmasında, ABD Başkanı Trump'la olan diyalogunu gülerek anlatması...

Erdoğan'ın İdlib saldırısında şehit olan askerlerin sayısını açıkladığı konuşmasında, ABD Başkanı Trump'la olan diyalogunu gülerek anlatması yönelik tepkiler sürerken, aynı konuşmada başka bir skandala imza atıldığı da dikkat çekti.

Erdoğan'ın Merkel'le yaptığı "mülteci pazarlığına" ilişkin bilgi verdiği sırada TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'ın "cebe indirme" hareketi yaptığı görüldü.

"Aradım Şansölye’yi. Dedi ki para hazır. Paranız buraya gelmiyor dedim. Gönderecekseniz bu parayı direkt bize gönderin, ya da ben mültecileri size göndereyim ve 100 milyon euro göndereyim dedim" sözleri sırasında Kahraman'ın yaptığı hareket kameralara yansıdı.

Erdoğan, Merkel'le olan konuşmasını şöyle anlatmıştı:

"Merkel’e dedim ki, bak böyle bir durum var. Sizin bana verilmiş sözleriniz vardı. Şuraya gelin destek verin yapalım dedim. Söyleye söyleye en fazla 25 milyon avro ben de vereyim dedim. Sonra Kızılhaç’a vereceğini, oradan da Kızılay’a aktarılacağını söyledi. Dediler ki, bu rakam BM Mülteciler Başkomiserliği’ne gitmek durumundadır. Oradan Kızılhaç’a sonra Kızılay’a gidecek. Tabi böyle bir şey olmadı.

Aradım Şansölye’yi. Dedi ki para hazır. Paranız buraya gelmiyor dedim. Gönderecekseniz bu parayı direkt bize gönderin, ya da ben mültecileri size göndereyim ve 100 milyon euro göndereyim dedim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı