Erdoğan muhalefeti hedef gösterdi ve zamları eleştirdi: "Ekmekten suya her şeye zam yaptılar"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Ak Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, AKP'nin Kızılcahamam'da düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuşma yaptı.

Muhalefeti hedef alan Erdoğan, yapılan zamları 'eleştirdi.'

"EKMEKTEN, SUYA HER ŞEYE ZAM YAPTILAR"

Erdoğan, "Seçim bitince muhalefetin vaat yağmurunun da sonuna gelindi. Düne kadar seçim kazanmak için atıp tutanlar bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. Ucuzlatacağız fiyatını indireceğiz hatta bedava yapacağız dedikleri hizmetlerin tamamında fiyat artırışına gittiler," ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Merkez Yürütme Kurulu kıymetli üyelerimiz, değerli başkanlarımız, grup başkan vekillerimiz ve dava dostlarım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlerin vasıtası ile 81 vilayetimizdeki yurttaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Toplantımız münasebeti ile sizlerle olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Toplantının içeriğine katkı sunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni başkanlarımızı, yeniden seçilenleri yürekten tebrik ediyorum.

Seçim döneminde belediye başkanlarımızla çeşitli vesilelerle bir araya geldi. AK Parti'den geniş çaplı istişare toplantılarını seçimler bebesiyle gerçekleştiremedik. Geçen ay gene burada partimizin eski yeni kurmay kadrosu ve milletvekilleri ile birlikte olduk. Her kademede danışmaya diyaloğa önem veriyoruz. Ortak akılla çözümler arıyoruz.

Bizim hikayemiz yerelden genele ilerleyen bir başarıdır. Milletimiz yerel yönetimlerde gördü tanıdı bizlere orada inandı ve güvendi. Bize iktidar kapısını açan da 22 senedir iktidarda tutan da yerel yönetimlerdeki başarımızdır."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.