Erdoğan referandum anketlerini durdurdu!

AKP’nin kamuoyu araştırması yaptırdığı şirketlerle Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir toplantı yaptığı iddia edildi. Gelen sonuçların ise memnuniyet yaratmadığı ve sonuçların kamuoyuna yansımasının ise toplumda algı...

AKP’nin kamuoyu araştırması yaptırdığı şirketlerle Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir toplantı yaptığı iddia edildi. Gelen sonuçların ise memnuniyet yaratmadığı ve sonuçların kamuoyuna yansımasının ise toplumda algı oluşturacağı yorumlarının yapıldığı kaydedildi.

ANKA’dan Besti Karalar’ın edindiği bilgilere göre; üst üste yapılan anket sonuçlarının aynı oranda kalmasının, “Halk henüz Anayasa değişikliği teklifinin iyi anlamamış'' yorumlarına neden olduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yapılan kamuoyu araştırmalarının beklenilenin altında gelen sonuçlarının basına ve kamuoyuna yansımaması için bir süre Anayasa değişikliği teklifi ile ilgili araştırma yapılmaması talimatı verdiği iddia edildi. Erdoğan, Mart ortasına kadar meydan mitinglerinin nabzını tutacağı ve gerekirse Mart sonunda bir anket yaptıracağı öğrenildi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir