Erdoğan Rize'deki Törende Elini Öpmeyen Çocuğa Tokat Attı, Sonrasında Harçlık Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de katıldığı açılış töreninde konuşmasının ardından hak sahiplerine anahtar teslim etti. Elini öpmeyen bir çocuğa tokat atan Erdoğan, çocuğun elini öpmesinin ardından ona harçlık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen "Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni"ne katıldı. Konuşmasının ardından hak sahiplerine anahtarları teslim eden Erdoğan, sahneye gelen bir çocuğun elini öpmemesi üzerine ona tokat attı ve ardından elini öpen çocuğa harçlık verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize’de TopluAçılış Töreni'nde elini öpmeyen çocuğa önce tokat attı, sonra harçlık verdi.

Erdoğan, 27 Temmuz'da Rize'de Valilik önünde düzenlenen Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm, Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

Törende konuşma yapan Erdoğan, konuşmasının ardından hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

Anahtar teslimi için sahneye gelen bir ailenin iki çocuğu önce geldi. Erdoğan, elini öpmeleri için çocuklara elini uzattı. Ailenin küçük çocuğu, el öpmeyip bir süre bakmasının ardından Erdoğan, çocuğa tokat attı.

Ardından Erdoğan, çocuğun elini öpmesi üzerine harçlık verdi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.