Erdoğan son güne kadar sahada: AK Parti kararsız seçmene yoğunlaştı

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, şu ana kadar 40’ı aşkın ilde miting yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son güne kadar mitinglerini sürdürecek.

Yerel seçimlere kısa süre kaldı. 60 milyonu aşkın kişinin oy kullanacağı seçimlerin sonucunu kararsızların tercihi belirleyecek. Siyasi partiler de son günlerde propagandalarını kararsız seçmene yönelik yürütüyor. Ramazan ayında yüz yüze temaslarını artıran AKP teşkilatı, iftar ve sahur programlarında vatandaşla bir araya geliyor. Hedef, kararsız seçmenin yanı sıra ilk kez oy kullanacak 1 milyon 32 bin 610 gencin de gönlüne girmek.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, şu ana kadar 40’ı aşkın ilde miting yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son güne kadar mitinglerini sürdürecek. Bugün Tokat ve Çorum’da miting yapacak olan Erdoğan’ın hafta süresince, Aksaray, Yozgat, Diyarbakır, Batman, Kocaeli ve Bursa’da vatandaşlarla buluşması, son gün ise geçmiş seçimlerde olduğu gibi İstanbul’un ilçelerinde mini mitingler düzenlemesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu