Erdoğan tehdit ettiği Almanya'ya bakanıyla selam gönderdi

Almanya'da Türk bakanların konuşacağı etkinliklerin iptal edilmesinin Ankara-Berlin ilişkilerinde yarattığı gerilimin ardından ilk kez bir Türk bakan bu Almanya'da konuşma yapt. Zeybekçi Almanya'ya teşekkür etti.Köln'de AKP...

Almanya'da Türk bakanların konuşacağı etkinliklerin iptal edilmesinin Ankara-Berlin ilişkilerinde yarattığı gerilimin ardından ilk kez bir Türk bakan bu Almanya'da konuşma yapt. Zeybekçi Almanya'ya teşekkür etti.

Köln'de AKP Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Almanya'da bu dost vatanda, bu dost ülkede milyonlarca Türk vatandaşımız var. Burada AK Partimizin Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezinin yaptığı çalışmalardan birini yapıyoruz. Hakkımız olan bir faaliyeti yerine getiriyoruz" dedi. Söz konusu etkinlik daha önce iki kez iptal edilmişti.

'ERDOĞAN'IN SELAMLARI VAR'
Zeybekci, Almanya'nın Köln kentinde AKP Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından kent merkezindeki bir salonda düzenlenen programa katıldı. Burada bir konuşma yapan Zeybekci, sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın selam ve sevgilerini ileterek başladı.

Alman hükümetine teşekkür eden Zeybekçi, "Yaklaşık 1 milyon seçmenin olduğu, her biri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan vatandaşlarımızla buluşmak gibi bir hakkımızı kullanıyoruz. Bu hakkı her misafir eden ülkenin kullandırmak gibi bir görevi vardır. Bu yüzden ben bu hakkı kullandırmada gösterdikleri gayretten dolayı Almanya’ya, Almanya hükümetine, federal hükümete teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'DOST EVİ'
Almanya'yı bir 'dost evi' olarak gördüğünü dile getiren Zeybekci, "Dostun evi gönüllerdir. Biz gönüller yapmaya geldik.' Biz dostevine geldik, dostevindeyiz ve sevdiklerimizle beraberiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı
Benzin ve motorine indirim geldi
Nebahat Çehre'den korkutan haber geldi! Kalbine stent takıldı!
Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor