Erdoğan, TÜİK Bölge Müdürünü Görevden Aldı!

AKPartili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlara göre, TÜİK Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede görevden alındı. Bunun yanı sıra çok sayıda yeni atama yapıldı ve Resmi Gazete'de yayımlandı.

AKPartili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede görevden alındı. Ayrıca, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkan Yardımcılığı'na İsmail Doğan atanırken, Ticaret Bakanlığı başmüfettişliklerine çeşitli isimler getirildi. Karayolları Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü'ne ise Ahmet Bülent Büyük atandı. Bu değişimler, Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla duyuruldu.

ÇOK SAYIDA YENİ ATAMA

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkan Yardımcılığı'na İsmail Doğan atanırken, Ticaret Bakanlığı başmüfettişliklerine Mehmet Yapıcı, Mustafa Egemen Konaklıoğlu, İbrahim Temo Demir, Ramazan Özkan, Bekir Tokel, Bülent Yıldız ve Fatih Koçak ticaret müfettişi olarak atandı. Karayolları Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü'ne ise Bülent Büyük atandı. Erdoğan'ın yaptığı çok sayıdaki atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de detaylarıyla yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın
Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"