Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinde seçim tarihi için el sıkışıldı!

Geçtiğimiz gün Beştepe'de gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli görüşmesinde erken seçim tartışmaları konuşuldu.Seçim tarihi için..

Geçtiğimiz gün Beştepe'de gerçekleşen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli görüşmesinde erken seçim tartışmaları konuşuldu. Cumhur İttifakı'nın ortakları, erken seçim tartışmalarını "gereksiz" bularak seçim tarihi için 2023'te mutabık kaldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün Beştepe'de bir araya geldi. İki lider arasındaki görüşme 50 dakika sürdü ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Erdoğan ve Bahçeli tokalaşmadı, poz verirken de aralarına 1.5 metre mesafe koydular.

Son olarak 27 Mayıs'taki Yassıada Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışında bir araya gelen iki lider, bu görüşmelerinde seçimlerin hangi tarihte gerçekleşeceği hususunda tarih belirledi.

MHP'DEN MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN TAM DESTEK

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre, temmuz ayında gerçekleştirecek Meclis Başkanlığı seçimi için Erdoğan'a tam desteğini sunan Bahçeli, konuyla ilgili olarak "MHP aday çıkarmayacak, AK Parti'nin adayını destekleyecek. Takdir sizin" dedi.

ERKEN SEÇİM İÇİN TARİHTE ANLAŞTILAR

İki lider aynı zamanda erken seçim tartışmalarını da ele aldı. Erken seçim tartışmalarını "gereksiz" bulduğunu belirten Cumhur İttifakı'nın ortakları seçim tarihi için "2023'te teyitleştiği" bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır