Erdoğan yerel seçim hakkında konuştu: Bu seçim son seçimim

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) düzenlediği 7. Gençlik Buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcisiyle bir araya geldi.

'BENİM İÇİN FİNAL'


Açıklamalarına şöyle devam etti "Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım."

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençleri en içten duygularıyla selamladığını belirterek, buluşmanın önemine vurgu yaptı. Türkiye'nin çok önemli bir dönemin eşiğinde olduğunu ifade eden Erdoğan, 31 Mart'ın ülkede bir dönüm noktası olduğunu ve AK Parti'nin alacağı sonuçların tüm İslam dünyasının dikkatle izlediğini söyledi. Seçimlere 22 gün kaldığını hatırlatarak, bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmenin önemine işaret etti ve gerek ana kademe, gerekse gençlik ve kadın kollarının birlikte çalışarak sandıkta gereken cevabı vereceklerine inandığını dile getirdi.

Bu seçimlerin kendisi için bir final olduğunu ve gelecek nesillere bir emanetin devredileceğini belirterek, hazırlıkların buna göre yapıldığını ve 31 Mart akşamı gereken cevabı vereceklerini ifade etti. Gençlere güvendiğini ve inandığını vurguladı. İstanbul başta olmak üzere diğer büyük şehirlerde değişim ve dönüşümü gerçekleştireceklerini ve bu noktada tüm gözlerin kendilerinde olduğunu söyledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

O Sanatçının Cinsellik İtirafı Olay Olmuştu! Gökhan Özen gündem oldu!
Türkiye'nin Savunma Sanayisi Zaferi: Bayraktar TB2 SİHA'ları Polonya'ya Teslim Edildi!
Seda ve Ümit Erdim Çiftinden Ayrılık Haberi!
Özel’den Türkan Saylan paylaşımı geldi: "Hepimize yol gösterdi"
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 19 yeni il müdürü atanması gerçekleştirildi