Erdoğan yoğun bakımdaki Baykal'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Baykal'ı, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde ziyaret etti.Akşam saatlerinde ise Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Baykal'ı, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde ziyaret etti.

Akşam saatlerinde ise Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi ziyaret etti.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sonrası kameraların karşısına bir kez daha geçti.

İbiş, Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin şu bilgileri verdi:

Şifalar diledi. Hekimlerinden bilgi aldı ayrıldı. Gün boyu defalarca telefonla arayarak bilgi aldı. Danışmanları da bilgi alıyordu. inşallah güzel haberleri sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz.

Geçmiş olsun dedi. Sayın Baykal “sağol'' karşılığını verdi. Kısa sürdü görüşme. Sayın baykal Gayet hakimdi. gerekli cevapları da verdi.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak