Erdoğan'a 'AKM' tepkisi: Bu sokak ağzı, seviyesiz üslubunun yorgunuyuz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi’ye ilgili “Çatlayın, patlayın bak yıktık''şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.'SOKAK AĞZIYLA DEĞİL DEVLET ADAMI HASSASİYETİYLE...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi’ye ilgili “Çatlayın, patlayın bak yıktık''şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

'SOKAK AĞZIYLA DEĞİL DEVLET ADAMI HASSASİYETİYLE KONUŞMALI'
Budak “AK Parti Genel Başkanı bu çıkışlarıyla, suni gündem yaratarak, ülkenin ağır siyasi, sosyal, ekonomik sorunlarının tartışılmasını istemiyor, ayrıca toplum üzerinde kutuplaşma ve kamplaşma siyaseti ile varlığını korumaya çalışıyor. Ayrıca, toplum olarak siyasi ayrışmaya hem en yüksek tondan, hem de sokak ağzı üslubuyla maruz kalıyoruz. Devleti yönetenlerin topluma iyi birer örnek olma zorunlulukları bulunmaktadır. O makamlarda oturan kişilerin ağzından çıkan her kelimeyi tartarak söylemesi, sokak ağzıyla değil devlet adamı hassasiyetiyle ifade etmesi gerekir. Sayın Erdoğan’ın bu üslubu ne bir genel başkana ne de bir cumhurbaşkanına yakışıyor. Güzel ülkemizin vatandaşları olarak Cumhurbaşkanı’nın bu seviyesiz üslubunun yorgunuyuz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

KPSS şartsız, mülakatsız alımlar! Kızılay yüksek maaşla 7 farklı kadroda alım yapacak
CHP'li Gürsel Erol açıkladı: Elazığ ikinci bir İliç faciası ile karşı karşıya
Güney Afrika'nın soykırım davasına müdahil olacağız
Ünlü Oyuncu Giray Altınok'tan Bir Haluk Bilginer Detayı!
İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor