Erdoğan'a Gana'da kırmızı halı işkencesi!

Batı Afrika turunun ikinci durağı olan Gana’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkent Akra’da resmi törenle karşılandı. Karşılama töreni ilginç anlara sahne oldu.BAŞLANGICINDA BİR ARA ŞAŞIRDITörenin başında resmi...

Batı Afrika turunun ikinci durağı olan Gana’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkent Akra’da resmi törenle karşılandı. Karşılama töreni ilginç anlara sahne oldu.

BAŞLANGICINDA BİR ARA ŞAŞIRDI

Törenin başında resmi görevli rütbeli askerin kendisini selamlamasının ardından Cumhurbaşkanı, kırmızı halı turunun başlangıcına soldan başlamak üzereyken protokol görevlisi tarafından uyarılarak ''sağ tarafa’ yönlendirildi.

TUR ATTIRDILAR!

Hazırlanan “V şeklindeki'' kırmızı halının etrafını turlamak Erdoğan’ın tam 6 buçuk dakikasına mâl oldu. Ağır adımlarla uzun süren bir yolculuk yapan Erdoğan daha sonra başladığı noktaya döndü.

Erdoğan zahmetli yolculuğun ardından mevkidaşı ile kucaklaştı.

HALININ SONUNDA BAŞKANLA KUCAKLAŞTI

Kırmızı halı macerasının yaşandığı esnada Erdoğan’ın yanında ev sahibi devlet başkanının olmaması dikkat çekti. Yokluğun sebebi ise turun sonunda anlaşıldı.

Erdoğan’ın bu meşakkatli kırmızı halı yolculuğunun sonunda Erdoğan’ı Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama sarılarak karşıladı. İki lider daha sonra beraberlerindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı sarayına girdi.

EŞİ VE 4 BAKAN EŞLİK EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Gana ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz eşlik ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

"Gazze'ye her zamankinden daha fazla yardım gidiyor"
WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
Üniversitelerde Filistin'e Destek Protestoları Dünya Çapında Yayılıyor