Erdoğan'a hakaretten bir tutuklama daha!

İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine V.Ç.’nin sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı.''Erdoğan’a 1 Şubat-6 Ağustos 2016 tarihleri arasında sosyal paylaşım hesabı...

İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine V.Ç.’nin sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı.

''Erdoğan’a 1 Şubat-6 Ağustos 2016 tarihleri arasında sosyal paylaşım hesabı üzerinden hakaret ettiği’ öne sürülen ve 19 Ağustos’ta gözaltına alınan V.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Davalar geri çekilmişti

Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın 3 binin üzerinde ceza ve hakaret davasının olduğunu belirtmiş, bu hafta içinde davaların tümünü geri çekmek için işlemleri hızlandıracaklarını bildirmişti.

Aydın, şunları söylemişti: “Siyasi liderlerin ardından bugün ceza ve bazı hararet davalarını geri çekeceğiz. Şu anda yaklaşık beş tane tutuklu olduğunu biliyoruz. Ama davalardan kaç tutuklu var, bunlarla ilgili araştırma işlemleri devam ediyor. Tutukluların da davaların geri çekilmesinin ardından tahliye olacağını düşünüyorum.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu