Erdoğan'dan AKP kongrelerine video mesaj: '23 yıldır milletin sorunlarına çözüm adresi olduk'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 8. Olağan İl ve İlçe Kongrelerine video mesaj gönderdi. Erdoğan, milletin sesine kulak vermenin önemine vurgu yaparak, "Milletin umudu ve sorunlarına çözüm adresi olduk" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 8. Olağan İl ve İlçe Kongrelerine video mesaj gönderdi. Erdoğan, mesajında, "AK Parti'yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir. Hiçbir komplekse kapılmadan milletin vicdan terazisinde muhasebesini yaparak, nerede eksiği varsa üzerine kararlılıkla gitmemizdir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, mesajında şunları söyledi:

"Kıymetli yol ve dava dostlarım, değerli misafirler; sizleri en içten duygularımla, hasretle selamlıyorum. Şu an aranızda olamasam da kalbimin sizlerle birlikte çarptığını bilmenizi istiyorum. Kuruluşundan itibaren teşkilatımızın çatısı altında görev yapmış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Partimize hizmet etmiş, destek vermiş kardeşlerimizden vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. 14 Ağustos 2001'de partimizi kurarken hissettiğimiz heyecanı, bugün de aynı coşkuyla sürdürüyoruz. Doğruluktan, dürüstlükten ve samimiyetten ayrılmadan, 85 milyonun her bir ferdi için emek vermeye devam ediyoruz. AK partili kadrolar olarak, pek çok zorluğun üstesinden geldik, engellerle karşılaştık ve saldırıları püskürttük. Şartlar ne olursa olsun millete verdiğimiz sözlere sadık kaldık. Türkiye'ye tarihinin en büyük kalkınma, demokrasi ve yatırım hamlelerini kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz."

Erdoğan, deneyimlilerin tecrübelerinden, gençlerin ise enerjilerinden faydalanacaklarını belirterek, şunları ekledi:

"Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Aynı zamanda milletle, kendi aramızda muhabbetin diliyle konuşan bir kadroyuz. 23 yıldır milletin umudu ve sorunlarına çözüm adresi olmayı böyle başardık. 8. Olağan Kongre sürecimizde de aynı başarıyı göstermeyi hedefliyoruz. Kongrelerimizi, kendimizi yenilemenin yanı sıra milletimizle kucaklaşmanın ve gönül köprülerimizi güçlendirmenin bir aracı olarak görüyoruz. AK saçlılarımızın tecrübeleriyle gençlerimizin heyecanını birleştirerek bu süreci yöneteceğiz. Siz değerli dava arkadaşlarıma güveniyorum. Rabbime, sizler gibi vefakâr yol arkadaşları bahsettiği için sonsuz hamd ediyorum. Kongremizin partimiz, ilimiz, ülkemiz ve demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Durmak yok, yola devam; durmak yok, hizmete devam diyor, hepinizi bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Sağ olun; var olun, Allah’a emanet olun." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.