Erdoğan’dan iftarda operasyon sinyali: Yarım kalan işimizi tamamlayacağız

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle iftar programında bir araya gelmiş olarak konuştu.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladığını belirten Erdoğan, "Çanakkale sadece bir deniz zaferi değil, aynı zamanda bir milletin küllerinden yeniden doğuşunu müjdeleyen direniş ruhudur. Tarihin en büyük deniz zaferlerinden birisi olan Çanakkale, aynı zamanda parçalanmak istenen bir devletin ve yok edilmek istenen bir milletin yeniden ayağa kalkışının büyük bir kıyamıdır" dedi.

Erdoğan, geleceğe güvenle bakabilmek için Çanakkale ruhuna sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Gençlerimizin de şehitlik ve şehadet bilincine sahip olması çok önemlidir. Şehadet şuuru olmadan geleceğe güvenle bakamayız" ifadelerini kullandı.

Son dönemde savunma sanayinde yapılan yatırımları anlatan Erdoğan, "Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için mecburiyettir. Irak sınırlarımızın güvenliğini bu yaz tamamen kontrol altına alacağız, Suriye'deki yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Bölgemizde terörün olmadığı bir iklimi tesis etmek, yalnız şehitlerimize değil, gelecek nesillere karşı bir borçtur" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu
Şanlıurfa'da DEM Parti bürosuna silahlı saldırı
Cezaevinde olan Umut Öken'in elebaşılığını yaptığı suç örgütüne operasyon!
Tepkiler üzerine Karagöz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı
Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti