Erdoğan'dan ilk açıklama geldi!

Erdoğan seçimden sonra ilk kez konuştu! Demokrasinin tecelli ettiğini söyleyen Erdoğan, seçim sonuçlarına saygı duyduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına devam ederken, genel bir değerlendirme de yapacak..

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Ankara'da AKP Genel Merkezi önünde konuşuyor.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN ÖNE ÇIKANLAR ŞÖYLE!

"Tüm Türkiye'yi ve 85 milyon insanının her birini saygıyla selamlıyorum. Desteğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bana sizin gibi imanlı yoldaşlar verdiği için Allah'a şükrediyorum. Ve Gazze'deki sevgili kardeşlerim bu mübarek günleri bombalar altında geçiriyorlar. Yüce Allah'ın bizi kabul etmesini diliyorum. Sevdiklerimizle birlikte sağlık ve huzur içinde bayramlaşmamız dileğiyle. Çok şükür seçimleri demokrasimizin olgunluğuyla tamamladık. Seçim atmosferini gölgeleyecek herhangi bir talihsiz olay yaşanmadı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bölücü örgütlerin vatandaşlarımıza yönelik köle baskılarını ve hakaretlerini gördük. Ancak polis birimlerimizin etkin müdahalesi sayesinde ciddi bir sorun yaşanmadı. Türkiye demokrasisi bir kez daha olgunluğunu göstermiştir. Bildiğiniz gibi seçimler demokrasinin en kritik günleridir. Halkın iradesi sandıkta ortaya çıkar, halk da sesini sandıkta söyler. Halk siyasetçiye mesajını sandık aracılığıyla verir, halk da uyarılarını ve takdirlerini sandık aracılığıyla iletir. Dik duruyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı