Erdoğan'dan sel ve heyelan felaketi yaşayan Rize hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Rize'deki sel felaketinde de şuan itibariyle 2 kaybın dışında 6 tane vefatımız var. 3 bakanımız orada. Gerek Süleyman Bey, gerek Kurum gerekse Adil bey oradalar. Sürekli kendileriyle irtibat halindeyiz. Ve yoğun bir şekilde AFAD'ın çalışması var."

"Dün şafak vakti filmi vizyon olarak gündeme girdi. Ulusal uluslararası yüzlerce canlı yayın bu vesileyle gerçekleştirildi. 00.13'te 90 bin camimizde selalar okutuldu. 15 Temmuz itibariyle toplamda 3 bin 876 proje gerçekleştirildi. Çeşitli yürüyüşler anma toplantıları gerçekleştirildi. Bütün bunlardan öte külliyemizin tam karşısında bir 15 Temmuz Demokrasi müzesi açılışını yaptık. Tavsiye ederim. Gerçekten sijital içerikli bir müze oldu bu. Dün onu da Devlet Beyle birlikte geniş bir toplulukla ziyaret ettik. İnanıyorum ki bu sadece ulusal değil uluslararası bazda da dünyaya çok güzel mesajlar verecek. İçeriği itibariyle insanı duygulandıran bir müze oldu. Eseri hazırlayan arkadaşlarımdan Allah razı olsun."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak