Erdoğan'dan Sürpriz Hamle: "Beyaz Sandık" ile Halkın Sesine Kulak Verecek!

Halktan kopmakla eleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni bir adım atarak vatandaşın taleplerini doğrudan dinlemeye hazırlanıyor. "Beyaz Sandık" uygulamasıyla vatandaşlar, istek, öneri ve şikâyetlerini yazılı olarak Cumhurbaşkanı’na iletebilecek.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkla daha doğrudan bir iletişim kurmak için yeni bir uygulama başlatıyor. AK Parti'nin "Beyaz Sandık" adı verilen bu yeni girişimiyle vatandaşlar, "Cumhurbaşkanı'ma" yazılı sandıklara şikâyet, öneri ve taleplerini bırakabilecek.

HALKTAN KOPMA ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Son dönemde çarşı pazarda halkın içine karışamayan hükümet, vatandaşla daha yakın temasta olmak amacıyla bu projeyi devreye alıyor. Beyaz Sandık sayesinde yurttaşlar, taleplerini yazılı olarak iletecek ve bu talepler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğrudan sunulacak. Partiye göre bu yöntem, vatandaşla olan bağı kuvvetlendirmeyi amaçlıyor.

YENİ BİR HAT AÇILIYOR

AK Parti kaynakları, bu uygulamanın halk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yeni bir iletişim hattı açacağını ve ilerleyen dönemlerde farklı şekillerde devam ettirileceğini belirtiyor. Beyaz Sandık projesinin müdahalesiz bir platform olacağı vurgulanırken, vatandaşın doğrudan sesini duyurabileceği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.