Erdoğan'dan toprak kayması açıklaması: Gerekli adımların atılacak ve sorumlular hesap verecek

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan'daki maden kazasıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaşanan toprak kaymasıyla ilgili soruşturmanın sonuçlarına göre adımların kesinlikle atılacağını belirtti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır ziyareti dönüşünde uçakta basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Erzincan'ın İliç ilçesindeki Anagold şirketine ait Çöpler Altın Madeni'nde 13 Şubat tarihinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili yürütülen soruşturmaya işaret etti. Olayın büyüklüğüne dikkat çeken Erdoğan, 600 madencinin çalıştığı bölgede 9 kişinin toprak altında kaldığını belirtti ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

ÖNCELİK MADEM İŞÇİLERİ

 
Valinin, İçişleri Bakanı'nın ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı'nın olaya müdahale ettiğini vurgulayan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soruşturmanın başladığını ve sonuçlarına göre adımların atılacağını dile getirdi. Erdoğan, önceliğin ise madencilerin kurtarılması olduğunu vurguladı. Yaşanan bu üzücü olayın teknik incelemelerinin ve soruşturmanın titizlikle sürdürüleceğini belirtti ve gerekli adımların atılacağını ve sorumluların hesap vereceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma