Erdoğan'dan Twitter açıklaması: Hepsine karşıyım, benim adıma kullananlar var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyaya karşı olduğunu belirterek "Ben bu Twitter'a filan hepsine karşıyım ve bunları paylaşmıyorum. Kendim de kullanmıyorum. Benim adıma kullananlar var, o ayrı mesele" dedi. Ancak Erdoğan birçok...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyaya karşı olduğunu belirterek "Ben bu Twitter'a filan hepsine karşıyım ve bunları paylaşmıyorum. Kendim de kullanmıyorum. Benim adıma kullananlar var, o ayrı mesele" dedi. Ancak Erdoğan birçok kez "kendi elleriyle" tweet attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na yaptığı ziyaret sırasında bir taksicinin sosyal medyada, saldırının ardından taksicilerin yaralılardan ve yolculardan çok fazla para aldığına dair iddiaları hatırlatması üzerine, "Biliyorsunuz ben bu sosyal medyaya karşıyım. Bundan dolayı da bana çok saldırı da oldu. Ben bu Twitter'a filan hepsine karşıyım ve bunları paylaşmıyorum. Kendim de kullanmıyorum. Benim adıma kullananlar var, o ayrı mesele. O ahlaksızlığı yapanların ahlaksızlığı kendi üzerinedir. Bunları hiç takmayın." ifadesini kullandı.

KENDİSİ DE TWEET ATMIŞTI

Ancak Tayyip Erdoğan bizzat kendisi birçok kez tweet atmıştı. Kendi eliyle ilk tweet'ini Şubat 2015'te yazan Erdoğan "Bugün 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü. Bu zehre karşı sen de iradene sahip ol ve #SigarayaTeslimOlma RTE" diye yazmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz da yaptığı açıklamada "Kendi attığı tweetleri 'RTE' rumuzuyla sonunda belirtiyor" diyerek sonunda "RTE" kısaltması bulunan tweet'lerin bizzat Erdoğan tarafından atıldığını vurgulamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
AK Partili adayların seçim masrafını belediye ödemiş