Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali: Bir gece ansızın gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD’da yaptığı konuşmada Suriye’deki IŞİD’le mücadele ve Rojava bölgesiyle yaşanan gerilimle ilgili olarak, “Bir gece ansızın gelebiliriz'' dedi.Erdoğan, “Bu milletle oyun olmaz....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD’da yaptığı konuşmada Suriye’deki IŞİD’le mücadele ve Rojava bölgesiyle yaşanan gerilimle ilgili olarak, “Bir gece ansızın gelebiliriz'' dedi.

Erdoğan, “Bu milletle oyun olmaz. Herkes bunu öğrenecek. Vakti saati geldiğinde ne yaptığımızı herkes görecek. Biz gece ansızın gelebiliriz'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

"Koskoca Amerika, bu kadar koalisyon güçleri ve Türkiye ele verilim Rakka'yı, DEAŞ'a mezar ederiz. Bunlar kendilerine kaçacak delik ararlar. Aynı şekilde Musul. Aynı şekilde El Anbar. Buralarda da bu mücadeleyi sürdürelim. Eğer bunu Irak'ta, kendi hallerine bırakacak olursak sürekli kurban vermeye devam ederiz. İşte Telafer, işte Sincar. Ne oldu? Baktık ki olmuyor Sincar'a bir operasyon öbür tarafa bir operasyon yaklaşık 210-220 tane teröristi orada hallettik. Ve en önemli merkezlerini oralarda vurduk. Niye? Bu milletle oyun oynanmaz. Herkes bunu görecek. Dolayısıyla vakti saati geldiğinde ne yapacağımız biz gayet iyi biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında
75 yıldır hizmet veriyordu: Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti
19 ilde "Sibergöz" operasyonu, 51 gözaltı
H.K.G. davası: Sanıklar yeniden hâkim karşısında
Altı üstü kıytırık eski bir siyasetçisin