Erdoğan'ı hedef almışlardı: Dışişleri Bakanlıği'ndan İsrailli bakana sert cevap

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma ilişkin, "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir," ifadelerini kullanmış bulundu.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanının sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımına yanıt verdi.

"Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir," şeklinde paylaşımını yapan Öncü Keçeli, İsrail hükümet üyelerinin gündemi değiştirme çabalarının herhangi bir sonuca ulaşamayacağını vurguladı. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye'nin önceliğinin Gazze'deki şiddetin sona erdirilmesi ve Filistin devletinin kurulmasıyla kalıcı bir barışın sağlanması olduğunu vurgulayarak, bu hedef doğrultusunda çalışacaklarını ve İsrail'in işlediği suçlarla ilgili gerçekleri dile getirmeye devam edeceklerini ifade etti.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşması ve bu paylaşımına yaptığı yorumlar eleştirilere neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Bu ülkeye bahar 105 yıldır Samsun’dan gelir!"
19 Mayıs'ta çalışan asgari ücretliler için 850 TL ek ödeme!
İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
Esnafın 'Kurnazlık' oyunu Bakanlık tarafından bozuldu! Cezalar ardı ardına geliyor!