Erdoğan'ın açıklamaları ardından alınan tedbirler arttı: 26-27 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Eylül Pazartesi günü yaptığı açıklama ile son dönemde vaka ve ölüm oranında artış yaşanan koronavirüsle mücadelede yeni tedbirlerin alınacağının sinyalini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Eylül Pazartesi günü yaptığı açıklama ile son dönemde vaka ve ölüm oranında artış yaşanan koronavirüsle mücadelede yeni tedbirlerin alınacağının sinyalini verdi.

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından dün ilk kısıtlama haberi Edirne’den geldi ve 65 yaş ve üzeri vatandaşların şehir içi toplu ulaşımdan 10.00-15.00 saatleri arasında ücretsiz faydalanabileceği, bunun dışındaki saatlerde ise ücretli yolculuk yapacakları açıklandı.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI YENİDEN GELİYOR

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından en merak edilen soru ise sokağa çıkma kısıtlamasının yeniden uygulanıp uygulanamayacağı idi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında Nisan ayında başlayan sokağa çıkma kısıtlamasında bazı kurum ve kuruluşlarda çalışan personellere izin kağıtları dağıtılmıştı.

Personel bu görevlendirme kağıtları sayesinde sokağa çıkma kısıtlanmasının uygulandığı günlerde polis çevirmesine takılmadan iş yerlerine rahatça gidebiliyordu.

Erdoğan’ın kısıtlamalar yeniden gelebilir mesajının ardından dün birçok kurum ve kuruluşta personele yeniden bu görevlendirme kağıtlarının dağıtıldığı öğrenildi.

Bu görevlendirme kağıtlarının yeniden dağıtılmaya başlanması, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının yeniden uygulanmaya başlanacağı şeklinde yorumlandı.

(Siyaset Kafe)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bir siyasi parti daha kuruluyor: İsmi belli oldu
Erdoğan, CHP’ye sıcak mesajlar vererek bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor olabilir
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor
Erdoğan kamuda işe alım eleştirisi yapan AK Partiliye sinirlendi
Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!