Erdoğan'ın dizisi reytingte çakıldı

Erdoğan’ın lise döneminin yansıtıldığı sahnede, Erdoğan için, “Kasımpaşalı'', “Kur’an bülbülü'', “Okulun golcüsü'' gibi yakıştırmalar yapıldı. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre tüm reklam çalışmalarına...

Erdoğan’ın lise döneminin yansıtıldığı sahnede, Erdoğan için, “Kasımpaşalı'', “Kur’an bülbülü'', “Okulun golcüsü'' gibi yakıştırmalar yapıldı. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre tüm reklam çalışmalarına rağmen ''Erdoğan’lı dizi reytinglerde çakıldı. Reyting sıralamasında totalde1. Arka Sokaklar olurken “Sevda Kuşun Kanadında'' sıralamada 32. oldu.

GERİDE KALDI

Erdoğan sahneleriyle gündeme gelen dizi, reytingte ise gerilerde kaldı. Yüzde 1.52 reyting alan ilk bölüm, aynı saatlerde yayınlanan Survivor, Kiralık Aşk, Kehribar, Elif gibi program ve dizilerin gerisinde kaldı ve izlenme oranlarında total grubunda 32. sırada, AB grubunda ise 17. sırada yer aldı.

Aynı günün birincisi Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi olurken, TV 8’de yayınlanan yarışma programı Survivor ise ikinci sırayı aldı. Dizinin pazar akşamı yayınlanan tekrarı ise yüzde 0.51 izlenme oranı ile en çok izlenen 95. program oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi