Erdoğan'ın Enflasyonla İlgili Açıklaması Gündemi Salladı!

'Büyük Ankara Mitingi' sonrası İstanbul'da iftarını açan Erdoğan, gündeminde yüksek enflasyonun olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin eleştirel mesajlar verdi. İşte haberin detayları...

Türkiye, yüksek enflasyonla mücadele ederken her alanda zam furyası devam ediyor. Yüksek enflasyon, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gündeminde önemli bir yer tutuyor. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir iftar yemeğinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin eleştirel mesajlar verdi.

Enflasyonun Ne Zaman Düşeceği Sorusu

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de en büyük endişenin enflasyon olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı, ''Aldığımız tedbirlerin ve uyguladığımız ekonomi programının etkisiyle, yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüş yaşayacağız'' dedi.

Yılın İkinci Yarısına İşaret Etti!

Erdoğan, açıklamasının devamında, ''Tüm dünya gibi bizim de en büyük sorun kaynağımız enflasyondur. Enflasyona ilave olarak biz bir de tamahkarlıkla mücadele ediyoruz. Hiç bir ekonomik temeli olmayan saiklerle milletimizin aşına, ekmeğine kan doğramaya çalışan fırsatçılara göz açtırmamaya kararlıyız.

Bu tür gayri etik yollara tevessül edenleri takip ediyoruz. Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomi programının etkisi ile senenin 2. yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe sahip olacağız.'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!