Erdoğan'ın Genelkurmay'ın rahatsızlığından haberi var mıydı?

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan Tele1 ekranlarında katıldığı Forum-Referanduma Doğru programında Hürriyet Gazetesi'nin krize neden olan 'Karargah Rahatsız' manşetini yorumladı. Merdan Yanardağ, Enver Aysever, Barış...

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan Tele1 ekranlarında katıldığı Forum-Referanduma Doğru programında Hürriyet Gazetesi'nin krize neden olan 'Karargah Rahatsız' manşetini yorumladı. 

Merdan Yanardağ, Enver Aysever, Barış Pehlivan'ın daimi konukları olduğu Ayşenur Arslan'ın moderastörlüğünü yaptığı Forum-Referanduma Doğru programında Hürriyet'in 'Karargah Rahatsız' manşeti tartışıldı. 

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan programda Hande Fırat'ın haber kaynağının Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrulgazi Özkürkçü olduğunu öne sürdü. Özkürkçü'nün haberi Hande Fırat'a Hulusi Akar'ın bilgisi dahilinde aktardığını iddia eden Pehlivan "Özkürkçü bir şey söylüyorsa, Hulusi Akar söylüyor gibi düşünmeliyiz" dedi. 

Hürriyet'in haberi konusunda kilit noktanın Erdoğan'ın haberden bilgisi olup olmadığı konusu aktaran Pehlivan şunları söyledi;

"Kilit nokta şu; Akar'ın aktardıklarından Erdoğan'ın haberi var mıydı? Yani böyle bir haberin çıkacağından haberi var mıyıdı? İki tez sunulabilir; Haberi vardı, varsa çok farklı bir konjonktürden bahsediyoruz. Ama Erdoğan haberin içeriğine dair hiçbir eleştiri getirmedi"

İşte o anlar;

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'