Erdoğan'ın 'İnce' suskunluğu

Mısır Çarşısı'nın açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde 24 Haziran'daki seçimler vardı.AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı’nda...

Mısır Çarşısı'nın açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde 24 Haziran'daki seçimler vardı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı’nda konuşma yaptı. 15 CHP’li milletvekilinin İyi Parti’ye geçmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne yaptı, gitti 15 vekili birilerine verdi. Grup kursunlar diye. Meclis’te sıralarda yoklar. Aman ya Rabbi böyle bir şey olmaz. Sizden bu ülkeye bir şey olmaz'' ifadelerini kullandı.

İstanbul’u CHP Belediyesi’nden aldım diyen Erdoğan, “Milletin ekmeğini karneye bağlayan, inancı ile uğraşan sur içinde mescit bırakmayan tek parti iktidarı vardı. CHP zihniyeti kirliliktir. CHP zihniyeti çöp dağlarıdır. Bunları yaşayanlara soracaksınız gençler. Milletimizin Menderes ile yapmaya çalıştığı atılımın önünü iftiralarla kesen bu zihniyetin yaptıklarının bedeli çok ağırdır.'' diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Öteki ittifakta partiler ne yapıyor diye bakıyorum. Bunların tek söyleyeceği şey Erdoğan'ı indirmektir. Diyelim ki, bunu başardınız. Bu ülkeye neyi vaad ediyorsunuz? Şunu sorun, hangi büyük yatırımları yapacaksınız? Kanal İstanbul'u mu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü mü, Marmaray'ı mı yapacaksınız? Ne yapacaksınız yahu onu söyleyin. Şehir hastaneleri mi yapacaksınız? Sizin başınızdaki kişi SSK'nın başındayken milletimi inim inim inletti. Biz yapacaklarımız ile değil, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Bize saldıranlar, Afrin'de saldıranlar bunların döneminde saldırsa inanın vatan elden giderdi.


"Sizlerden rica ediyorum, karşınıza gelip de sizden oy isteyen, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığından başka bir şey vaat etmeyenler, size bir şeyler sunar da ikna olursanız, samimi söylüyorum, oyunuzu ona verin.
Manifestomuzda ülkemizi nasıl yöneteceğimizi bütün teferruatıyla açıklayacağım. Ve bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı milletimizle paylaşacağım. Peki öteki ittifaklar, öteki partiler ne yapıyor diye baktığımızda, gördüğümüz şudur: Bunların tek bir amacı millete söyleyebileceği tek bir projesi vardır. O da Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmektir. Diyelim ki bunu başardınız. Ve yönetimi devraldınız. Peki siz millete ne vaat ediyorsunuz?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!