Erdoğan’ın önünü kesip şikayet etmişlerdi: Tefecinin İbrahim Kalın ile fotoğrafları ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ ziyaretinde, bir grup yurttaşın Erdoğan’ın yolunu keserek tefecilik yaptığını söyleyip şikayet ettiği Sıddık Erikli adlı kişinin İbrahim Kalın ve üst düzey devlet yetkilileriyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ ziyaretinde, bir grup yurttaş yolunu keserek tefecilik yaptığı iddia edilen Sıddık Erikli adlı kişiyi şikayet etmiş, Erdoğan’a “Sıddık Erikli Muş’tan gelmiş, ‘Devlet benim. Ben Külliye’nin adamıyım. Her şeyi ben yaparım’ diyor. Milletin önüne telsiz koyuyor. ‘Ben Külliye ile görüşüyorum’ diyor” diye şikayetlerini anlatmışlardı.

Bu sözler üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan yanındakilere dönerek bilgi alırken, Erdoğan’ın yanında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da söylenenleri not aldı. Sıddık Erikli’nin sosyal medyada üst düzey devlet yetkilileriyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Sıddık Erikli, Facebook sayfasındaki paylaşımda Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile görülüyor. Erikli, bu paylaşımda “İstanbul’da Muş Vakfı gecesine katıldık” ifadeleri kullanıyor. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak
Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi