Erdoğan'ın topladığı çay 1000 TL'ye alıcı buldu

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay başkan ve üyelerinin de bulunduğu alanda Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile kurum çalışanları tarafından karşılanan Erdoğan, çay tarlasında eşi...

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay başkan ve üyelerinin de bulunduğu alanda Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile kurum çalışanları tarafından karşılanan Erdoğan, çay tarlasında eşi Emine Erdoğan ile birlikte makasla çay topladı.

Topladığı çayları sepete döken Erdoğan çay hasadı ile ilgili bilgiler aldı.

Erdoğan’a çay tarlasında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı da eşlik etti. Erdoğan ardından konukları ile birlikte çay içerek sohbet etti.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çay hasadı sırasında yaklaşık 2 kilo yaş çay topladığını belirten Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, espri yaparak toplanan çayın açık artırma usulü ile satışa çıkarılması önerisinde bulunduğunu anlattı. Gazetecilerle konuyu aktaran Nevzat Paliç, “Çayı Cumhurbaşkanımız topladığı için değerli olduğu düşünüyorum. Açık artırma ile satılmasını önerdim. Ben bin lira verebilirim'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek