Eren Bülbül'e veda...

Trabzon’da dün PKK ile yaşanan çatışmada hayatını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül Maçka’da son yolculuğa uğurlandı. Eren Bülbül  için bugün ikindide memleketi Maçka'da cenaze töreni düzenlendi. Bülbül'ün Türk...

Trabzon’da dün PKK ile yaşanan çatışmada hayatını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül Maçka’da son yolculuğa uğurlandı. 

Eren Bülbül  için bugün ikindide memleketi Maçka'da cenaze töreni düzenlendi. Bülbül'ün Türk bayrağına sarılı tabutu polis mangası tarafından omuzlarda taşınarak cenazenin yapıldığı alana tekbirler eşliğinde getirildi. İlçe meydanında düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AKP Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, asker, polis ve çok sayıda kişi katıldı.

Düzenlenen törende ilk olarak Bülbül’ün cenazesi ailesi tarafından vefat ettiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi morgundan alınarak, ilçesindeki Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna getirildi. Cenaze polisler tarafından taşınırken Bülbül’ün ailesine Trabzon Valisi Yücel Yavuz da eşlik etti. Bülbül ailesi burada taziyeleri kabul etti.

''İYİ Kİ VARSIN EREN’ PANKARTI AÇILACAK

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla bu hafta oynanacak olan Süper Lig maçlarında takımların sahaya, ''İyi ki varsın Eren’ pankartı ile çıkması kararı alındı. Bülbül’ün vefatının ardından daha önce Twitter’da yazdığı, “Biri de çıkıp demiyor ki, ''Eren iyi ki varsın’:('' mesajı dün gece yoğun olarak retweet edilmişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

9. Yargı Paketi'nin ayrıntıları belli oldu: ‘Yeni tip casusluk’ suçları
Kavala ve Demirtaş siyasi nedenlerle içeri atılmışsa bu haksızlıktır
Araç almayın, çanta ve ajanda yaptırmayın
Siyaseten hiçbir menfaatimiz yok
Keşke yargılansanız diyen doktora Erdoğan’a hakaret davası açıldı