Ergin Ataman'dan Cedi Osman ve Ömer Faruk açıklaması: "İkisinin de potansiyeli çok yüksek"

Ergin Ataman, Panathinaikos'un Galatasaray ile yaptığı hazırlık maçında takımın henüz istenen seviyede olmadığını belirtti. Milli oyuncular Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven’in adaptasyon sürecine vurgu yaparak, "Potansiyelleri yüksek," dedi. Cedi ise Avrupa Ligi’ni özlediğini ifade etti.

Ergin Ataman, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’un Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Yeni sezona hazırlandıklarını belirten Ataman, "Henüz sezon başındayız. İstediğimiz basketbolu oynayamıyoruz. Takımda kilit oyuncular sakat. Galatasaray ile güzel bir maç yaptık; ilk yarıda iyi direndiler ama ikinci yarıda savunmamızı sertleştirerek kazanmayı başardık. Kadromuz iyi ve motivasyonumuz yüksek. Resmi maçlar başladığında çok daha iyi olacağız," dedi.

Milli oyuncular Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven’in kadroya katıldığını hatırlatan Ataman, ikisinin de henüz hazır olmadığını, çünkü uzun süredir oynamadıklarını vurguladı. Cedi, "NBA sezonunu nisan ayında bitirdik. O günden beri maç yapmıyorduk," dedi. İkisinin potansiyelinin yüksek olduğunu ve zamana ihtiyaçları olduğunu da ekledi.

Cedi Osman ise NBA’den Avrupa’ya dönmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Avrupa Ligi'ni özledim," ifadesini kullandı. Takımın seviyesiyle ilgili olarak, "Geçen sezonun THY Avrupa Ligi şampiyonu olduk. Geniş kadromuz artı," dedi.

Ömer Faruk Yurtseven de takım kimyasının geliştiğini ve adaptasyon sürecinin iyi gittiğini ifade etti. "THY Avrupa Ligi kolay geçmeyecek ama eğlenceli olacak," diyerek takımın potansiyeline dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.