Erkan Baş: Türkiye'yi artık IŞİD zihniyetindekiler yönetiyor

Çağdaş Gökbel/ANTALYAAntalya Gelişim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen ''Yendik yine yeneceğiz’ adlı etkinliğe katılan Erkan Baş, AKP iktidarının icraatlarını sert bir dille eleştirdi.Antalya da HTKP (Halkın Türkiye Komünist...

Çağdaş Gökbel/ANTALYA
Antalya Gelişim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen ''Yendik yine yeneceğiz’ adlı etkinliğe katılan Erkan Baş, AKP iktidarının icraatlarını sert bir dille eleştirdi.

Antalya da HTKP (Halkın Türkiye Komünist Partisi) nin öncülüğünde düzenlenen ''Yendik yine yeneceğiz’ konulu etkinlikte konuşan HTKP MK üyesi Erkan Baş, Türkiye’yi İŞİD zihniyetindeki insanlar tarafından yönetildiğini, vatandaşların artık yaşamak için dahi kavga etmek zorunda olduklarının altını çizdi.

İktidarın Ensar Vakfına sahip çıktığını belirterek sözlerine devam eden Baş olayın münferit bir olaymış gibi gösterilerek utanmadan vakfın aklanmaya çalışıldığına dikkat çekti.

Gelişim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen etkinlik partiye yeni katılanlara rozetlerinin takılması ve müzik dinletisi ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olmaya karar verdik"
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın