Erkan Can "Beni telefonda dolandırdılar, oyuncu olmama rağmen rollerini yedim"

Erkan Can, telefon dolandırıcılığına kurban gittiğini açıkladı. 9 bin dolarını kaptırdığını belirten ünlü oyuncu, dolandırıcıların rolünü nasıl oynadığını anlattı. Can, "Meşru Gayrimeşru" filminde yaşadığı olayı paylaştı ve dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Ünlü oyuncu Erkan Can, telefon dolandırıcılığına kurban gittiğini ve 9 bin dolarını kaptırdığını açıkladı. Can, bu deneyiminin, telefon dolandırıcılığının işlendiği "Meşru Gayrimeşru" adlı filmde rol almasının bir nedeni olduğunu belirtti.

Sözcü'nün haberine göre, Erkan Can, Zorlu Center'da düzenlenen "Meşru Gayrimeşru" filminin ön gösteriminde bu durumu paylaştı. Filmde telefon dolandırıcılığı konusunun işlendiğini ifade eden Can, yaşadığı olayın senaryoya benzediğini ve bu nedenle projede yer aldığını söyledi.

Can, dolandırıcıların ona telefonla ulaşarak 9 bin dolarını aldıklarını ve bu süreçte "rolünü yediğini" belirtti. "Adamlar profesyonelce hareket etti. Dolandırıcı şu anda cezaevinde, ben paramı TL olarak geri aldım. Herkesin dikkatli olması gerekiyor" diye ekledi.

"Meşru Gayrimeşru" adlı film, 27 Eylül'de vizyona girecek. Bu film, dolandırıcılık konusunu gerçekçi bir şekilde ele alırken, Erkan Can'ın yaşadığı olayın filmle örtüşmesi dikkat çekici bir detay olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.