Erkan Tan'dan Cumhuriyete, laikliğe ve Mustafa Kemal'e ağır saldırı!

AKP’nin yayın organı A Haber’de “Sabah Ajansı'' programını sunan Erkan Tan, "Sapkın Kemalist laikliği pompalıyorlar" dedi. Erkan Tan programda 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıkan ve laikliği savunanlara hakaret etti. “Sapkın...

AKP’nin yayın organı A Haber’de “Sabah Ajansı'' programını sunan Erkan Tan, "Sapkın Kemalist laikliği pompalıyorlar" dedi. 

Erkan Tan programda 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıkan ve laikliği savunanlara hakaret etti. “Sapkın Kemalist laikliği pompalıyorlar'' diyen Erkan Tan’ın o ifadeleri şöyle: 

“’15 Temmuz dinci bir darbedir’ tespiti üzerinden laikliği pompalıyorlar. Tarikatlara, cemaatlere vuruyorlar. Tarikatları, cemaatleri bombalayıp sapkın Kemalist laikliği pompalıyorlar. Hedefte yine dindarlar var.''

Bu sözler, varlıklarını modern ve demokratik cumhuriyete burçlu olan, dünyada ortaçağ ilkelliğini aşan tek Müslüman ülkede yaşadıkları halde, onun parlayan yıldızını söndürmek için histerik bir kinle saldıran cahil kasaba yobazlarının hizmetine üç kuruş para, ikbal ve şöhret için girenlerin zavallılığını sergiliyor. 

Bugünün zalimlerine ve muktedirlerine yaranmak için cumhuriyeti kuran Kemalist devrimcilere derin bir bilgisizlikle saldıran ve ihanet karvanına katılanlan "meczupların" sözleri tarihin kayıtlarına geçiyor. Bunları kimse unutmayacak ve emin olun bir gün kendisine hatırlatanlar muhakkak çıkacaktır. Devran dönecek, günü gelecektir. Bunu göreceğiz.


ERKAN TAN'IN BU CUMHURİYETİ KAN VE ATEŞ İÇİNDE KURANLARA HAKARETİNİN VEDEOSU:  

Hükümetin yayın organı A Haber’de program yapan her devrim adamı Erkan Tan, daha önce Fethullah Gülen’e yönelik övgü dolu sözleriyle gündeme gelmişti. Bir başka kanalda olduğu dönemde Fethullah Gülen’e “gel'' çağrısı yapan Erkan Tan, bir adım daha ileri giderek Gülen’e “Siz olmadan burada eğlenemiyoruz, yeterince coşamıyoruz'' demişti.

Ama artık bir şeyi garanti edebiliriz; Erkan tan'ın bir daha  Kemalist ve Cumhuriyetçi geçinmesine bu ülkede izin verilmeyecektir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti