Ermenek'te gözaltına alınan Bağımsız Maden-İş Sendikası Genel Başkanı'nın iletişim kurması engelleni

Hakları için Ankara'ya yürümek isteyen Ermenekli maden işçilerine yapılan müdahalede fenalaşan, ardından gözaltına alınan Bağımsız Maden-İş Sendikası Genel Başkanı'nın dışarı ile iletişim kurması engelleniyor.

Hakları için Ankara'ya yürümek isteyen Ermenekli maden işçilerine yapılan müdahalede Bağımsız Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Tahir Çetin, fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Çetin, taburcu edildikten hemen sonra gözaltına alındı. Hala gözaltında tutulan Çetin'in dışarı ile iletişim kurması engelleniyor. 

Bağımsız Maden-İş Sendikası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Barikat önünde rahatsızlanınca hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edilen, sonra plastik mermi, biber gazı saldırısıyla gözaltına aldırdığınız, hâlâ gözaltında tuttuğunuz Genel Başkanımızın iletişim hakkını bile elinden almak sizin çözüm samimiyetiniz mi?'' ifadelerini kullanarak Karaman Valiliği'ne seslendi. 

 

 

Ermenekli madencilere saldırıda darp edilen gönüllü muhabire hastanede skandal uygulama: 'Tedavini ol, seni de gözaltına alacağız'

Dün metal işçilerine bugün madencilere: Ermenekli madencilere jandarma saldırdı 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini