Ernest Muçi: “Benim için bu bir hayalin gerçekleşmesiydi" dedi!

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı Ernest Miço, heyecanlı! Konyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı ekipte oynamanın kendisi için bir hayal olduğunu söyleyen futbolcu heyecanını gizlemedi!

Beşiktaş'a geçici transferle katılan Ernest Miço, Konyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada hayalinin siyah beyazlı takımda oynamak olduğunu belirterek, "Forvetin tüm mevkilerinde oynayabilirim" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, evinde Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah Beyazlıların yeni transferlerinden Ernest Muçi, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muçi, Tüpraş Stadı'nda taraftarın önünde sahada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Şöyle dedi: "Benim için bir hayalin gerçekleşmesiydi. Bu maçı kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde oynamaktan gurur duyuyorum. İlk maçımı bu stadyumda oynadım. Devamını oynamak için sabırsızlanıyorum. "Bugünkü maçı kazandığımız için çok mutluyum."

"HÜCUM HATTINDA HER POZİSYONDA OYNAYABİLİRİM"

Ernest Muçi, teknik direktör Fernando Santos'un verdiği göreve bağlı olarak hücum hattında her bölgede oynayabileceğini belirterek, "Her mevkide oynayabilirim" dedi.

"Elbette takımımın sahada savunmasına da yardımcı oluyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama tüm hücumlarda oynayabilirim. Takım olarak doğru yoldayız. Bu şekilde kazanmamız lazım. Hem deplasmanda hem de evimizde kazanmamız gerekiyor. - Önemli maçlar oynuyoruz. Bu faaliyete devam etmeliyiz."

Boynundaki dövmeyle ilgili soruya genç oyuncu, "Benim için özel bir anlamı var" 

"Bu benim için özel bir durum. Bu yüzden bunu ifade etmek istemiyorum."

Genç oyuncu, transfer süreciyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Geçen gün eski takımımdayken öğrendim. Buraya geleceğimi saatler önce öğrendim. Ama burada olduğum için mutluyum." Neleri başarabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Eyüpspor, Süper Lig'e Kalıcı Olmak İçin Transfer Çalışmalarına Başladı
Lionel Messi'nin Barcelona Transferini Belgeleyen Peçete, Rekor Fiyata Satıldı!
Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!
Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!
Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor