Erol Bulut'un ilk tranferi: Terimi yıkan yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor!

Erol Bulut, Fenerbahçe'ye 'beynini' getiriyor! Fatih Terim'i yıkmıştı...

Erol Bulut, Fenerbahçe'ye 'beynini' getiriyor! Fatih Terim'i yıkmıştı... 

Fenerbahçe’de en merak edilen soruların başında yeni teknik direktörün kim olacağı geliyordu. Bu doğrultuda Erol Bulut, Abdullah Avcı, Manuel Pellegrini, Zlatko Dalic ve Nenad Bjelica gibi isimler ön plana çıkmıştı.  Manuel Pellegri'nin Real Betis'in başına geçmesinin ardından Fenerbahçe'de Erol Bulut ihtimali giderek yükseliyor. Başarılı teknik adamın, sarı lacivertli ekibe gelirken yanında yıldız oyuncuyu da getirmek istediği ortaya çıktı.

İLK TRANSFERİ 
Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu beklentilerin uzağında tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro mühendisliği için şimdiden düğmeye bastı.  

SÜRPRİZ GELİŞME 
Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğünde önümüzdeki sezon için bonservisi elinde olan yerli oyunculara öncelik veren Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.  

'BEYNİNİ' GETİRMEK İSTİYOR 
Sarı lacivertli yönetimin sezon sonunda takımın başına getirmesi planlanan Erol Bulut, yanında yetenekli öğrencisini de getirmeye karar verdi. İşte detaylar...

KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR 
Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna Alanyaspor’dan Erol Bulut’un oturmasına artık kesin gözüyle bakılırken, önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. 

EMRE BELÖZOĞLU'NA İLETTİ 
Sarı-Lacivertliler’in futbol takımının gelecek planlamasında kilit rol oynayan Emre Belözoğlu’na, Erol Bulut’un, şu anki takımından oyuncu önerdiği iddia edildi.

 

MAX KRUSE'NİN YERİNE 
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Max Kruse’nin ardından 10 numara ya da başka bir deyişle hücuma dönük orta saha arayışı hızlandı. 

BAKASETAS BOMBASI 
Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Erol Bulut’un tavsiyesi üzerine rotayı Alanyaspor forması giyen Yunan oyuncu Tasos Bakasetas’a çevirdiği öne sürüldü.

FİŞİ ÇEKEN GOL 
Yetenekli oyuncu, Alanyaspor'un Galatasaray'ı bu hafta sahasında 4-1 gibi tarihi bir skorla mağlup etti maçın 89. dakikasında fileleri sarsmış ve durumu 3-1'e getirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"