Erotik filmlerle ilgili araştırma ilginç gerçekleri ortaya çıkardı

Dünyanın en büyük sektörlerinden birisi kuşkusuz Erotik sektörü olduğunu söyleyebiliriz. Fakat yapılan bir araştırmaya göre uzun metrajlı içerikler pek tercih edilmiyor.

Erotik içeriklerden milyon dolarlar kazanan internet siteleri bile var. Nitekim Pornhub da bunlardan biri. ABD’nin en büyük pornografik içerik sağlayıcısı olan Pornhub, tüm dünyanın da en çok ziyaret ettiği siteler arasında bulunuyor.

Pornhub geçtiğimiz günlerde site içerisinde en çok izlenen kategorilere ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada uzun videoların izleyiciler tarafından çok tercih edilmediği belirtildi. En çok izlenen videoların ise 10 – 20 dakika uzunluğundaki içerikler olduğu açıklandı.

Konulu olarak tabir edilen uzun metraj içeriklerin ise sardırılarak izlenildiği belirtildi. Yani kimse kalkıp da 2 saatlik filmi izlemiyor. Bu filmlere olan ilginin, diğer kategorilere nazaran daha az olduğunun da altı çizildi.

Peki sizin bu konudaki görüşünüz ne? Sizce Pornhub yetkilileri haklı olabilir mi? Gerçekten de bu kategoriye çok fazla ilgi gösterilmiyor olabilir mi?

Tabi ki bu durumu yabancı ziyaretçi sayısının fazlalığına da bağlayabiliriz. Sonuçta videolarda alt yazı yok. İngilizce bilenler için çok fazla sorun olmasa da bilmeyenler için konuyu anlamak sıkıntı çıkarabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!