Erşan Kuneri'de güldüren Fenerbahçe sahnesi

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' dizisinde Fenerbahçe'nin son 10 yıldaki şampiyonluk hasretine esprili bir göndermede bulunuldu.

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' dizisinde Fenerbahçe'nin son 10 yıllık şampiyonluk serüvenine esprili bir dokunuş yapılarak, izleyenleri güldüren bir sahne yer aldı.

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' dizisinde Fenerbahçe'nin son 10 yılda şampiyon olamamasına esprili bir göndermede bulunuldu. 1907 yılında geçen bir sahnede, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı karakterin, "15 gün önce kurulan Fenerbahçe'yi tutuyorum. Yani böyle bir tedirginlik var, devamlı diken üstünde... Yeni hoca gelecek diyorlar, bakalım." sözleri izleyenleri kahkahalara boğdu.

Dizinin bir bölümünde, 1907'de bir yemek masasında Fenerbahçe hakkında yapılan sohbet, son dönemdeki Fenerbahçeli taraftarların ruh halini yansıttı. Cem Yılmaz'ın karakteri, "Bu Papazın Çayırı'nda maç izledik. Galibiz ama... Fenerbahçelilik böyle bir şey, tansiyonlu." diyerek taraftarların yaşadığı heyecanı dile getirdi. 

Bu komik sahne, izleyiciler arasında hızla yayılarak dizinin sosyal medyada en çok paylaşılan anlarından biri haline geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.