Ersan Parlatan anlattı: “Gençlerbirliği’ni kendi sahasına hapsettik”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, "İlk yarıda neredeyse hem defansif hem de ofansif anlamda istediklerini yansıtabilen, coşkulu oynayan, sürekli pozisyon arayan bir oyun sergiledik," dedi.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, "İlk yarıda neredeyse hem defansif hem de ofansif anlamda istediklerini yansıtabilen, coşkulu oynayan, sürekli pozisyon arayan bir oyun sergiledik. Gençlerbirliği'ni zaman zaman kendi sahasına hapsettik," ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne karşı deplasmanda 1-0 kazanan Ankara Keçiörengücü'nün Teknik Direktörü Ersan Parlatan, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda hem savunmada hem de hücumda istediklerini sahaya yansıttıklarını belirterek, galibiyetten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Önemli bir galibiyete imza attıklarını vurgulayan Parlatan, "Ankara'nı iki köklü takımının derbisi diyebiliriz bu maça. Maça gelirsek ben kendi adıma iki bölümle maçı değerlendirmek istiyorum. İlk yarıda neredeyse hem defansif hem de ofansif anlamda istediklerini yansıtabilen, coşkulu oynayan, sürekli pozisyon arayan bir oyun sergiledik. Gençlerbirliği'ni zaman zaman kendi sahasına hapsettik. Burada da takımımı kutlamak istiyorum. Hafta içerisinde duran toplara da özen gösterdik. Neticede de 1-0'lık skoru da duran topla kazanmamız ekibim adına çok değerli. İkinci yarıda Gençlerbirliği üzerimize geldi. Belli başlı değişiklikler yaptılar. Kendi adıma ilk devre gibi olmayacağını tahmin edebiliyordum" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.