Ersan Şen, Atatürk'e hakarete sert tepki gösterdi, Nagehan Alçı ile tartıştı, kocası ROK 'bunlar biz

Prof. Şen, Atatürk'e hakaret eden Mustafa Demirkıran'ı çok sert ve net dille eleştirdi. Nagehan Alçı ile tartıştı. Alçı'nın eşi, Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayın sürerken: Ersan Şen'i kast ederek, "bunlar sahte Atatürkçü, bunlar bizim köpeğimiz" dedi

Prof. Dr. Ersan Şen, Habertürk televizyonda Açık ve Net programında Atatürk'e hakaret eden Mustafa Demirkıran'ı çok sert ve net dille eleştirdi. Nagehan Alçı ile tartıştı. Alçı'nın eşi, Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayın sürerken: Ersan Şen'i kast ederek, "bunlar sahte Atatürkçü, bunlar bizim köpeğimiz" dedi

Demirkıran'ın Ayasofya Caminde devlet erkanı önünde Atatürk'ü eleştirmediğini hakaret ettiğini belirten Ersan Şen şunları söyledi:

Demirkıran'ın okuduğu ayete de riayet etmediğini belirtti. Hukukta bunun ifade özgürlüğü değil hakaret  olduğunu söyleyen Prof. Dr. Şen, ülkenin kurucusu, Atatürk'e sevmek zorunda değilsiniz. Ama hakaret edemezsiniz. İnsan ecdadına küfür, hakaret eder mi ya! Sen kimsin de Atatürk'e öyle diyorsun. Atatürk son nefesini verirken yanında mıydın, kafir diyorsun! Camii imamının ağzından, tehdit, beddua, hakaret içeren sözleri duymak istemiyoruz ya! Camiye siyaset girer mi?

(Prof. Dr. Ersan Şen'in yayın sırasında bulumadığı notta yazan haber aşağıda)

Asıl sitemim devlet erkanıma

Benım asıl sitemim devlet erkanıma ya. Cesareti nereden buluyor? Bu güve kimden, nereden alıyor ya! Mustafa Kemal karşıtlığı, Cumhuriyet FETÖ ile başlamıştır. FETÖ ağzıdır. Sayın Cumhurbaşkanına ona hakaret etti alıp alıp götürüyorsun. Çifte standart yok. Bu sana başkalakrına hakaret etme hakkı vermez. Burası bir hukuk devleti.

Nagehan Alçı: Yani Mustafa Demirtaş tutuklansın mı diyorsun?

Ersan Şen: Hayır, hukukun geregi işletilsin.

Nagehan Alçı: Hukukun gereği oraya çıkıyor. Mustafa Demirkıran'ın bu sözlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Ersan Şen: Bu yanlış değil hakaret. Bu bir suç. Gereği yapılsın. Koruma, koruma.
Nagehan Alçı: Sakin olun.

Ersan Şen: Ben sakinim

Nagehan Alçı: Doğmatik tavırlarla bu toplumu anlamaya çalışırsak hiç bir yere varamayız.Atatürk'e en büyük zararı siz veriyorsunuz.

Ersan Şen: Hayır ben zarar vermiyorum

Nagehan Alçı: Demirkıran'ın çıkışının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ama şunu da bu tespit etmek gerekir ki, bu şekilde düşünen ve hisseden Türkiye'de çok sayıda islami kesimden insan var.

Rasim Ozan Kütahyalı: Nagehancığım sakin ol. Bunlar bizim köpeğimiz

Ersan Şen'ın Atatürk'e hakaret sözlerine karşı tepkisi başlayınca, Rasim Ozan Kütahyalı, eşi Nagehan Alçı'ya Twitter üzerinden şu mesajı gönderdi:

Nagehan’cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP’ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var #AcikveNet

ROK'tan hakaret dolu ikinci mesajı

ROK, tartışmaya eşi Nagehan Alçı katıldıkdan sonra da şunları yazdı:

Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!