Ersun Yanal'ın ‘Bu aşağılık sözler’ demişti...Yanal: 'O kişi benim'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sosyal medyada trolleri olduğunu iddia ederek, "Bu aşağılıkça yaklaşım için 1 haftalık süre veriyorum ve

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sosyal medyada trolleri olduğunu iddia ederek, "Bu aşağılıkça yaklaşım için 1 haftalık süre veriyorum ve eğer ispat etmezse, sonrasında afişe ederek mahkemeye vereceğim" ifadelerini kullandı. Yanal'ın sözleri sonrası Gazeteci Mehmet Ayan sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Ersun hocanın dediği kişi benim" dedi.

Yanal, İstanbulspor karşısında 4-0’lık galibiyetle ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, kendisi hakkında sosyal medyada trolleri olduğunu iddia ederek,  "Benim tarzım olmayan bir konuya girmek istiyorum. Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum, kendilerinin zamanını aldığım için af diliyorum. Bir zat benim yöneticimle ilgili saçma sapan suçlamalara başladı. Sosyal medyada trollerim olduğunu ifade etti. Bu aşağılıkça yaklaşım için 1 haftalık süre veriyorum ve eğer ispat etmezse, sonrasında afişe ederek mahkemeye vereceğim. Bu konulara girmem ama, zatı muhterem bunu ispat etmezse, bu konuya nasıl gireceğimi gösteririm. Çamur at izi kalsın yapılıyor. Bunu ispat etmezse, onu afişe edeceğim. Bu kadar seviyesiz ve aşağılık bir yerde dolanıyorlar. Bunun hesabını hem yargı önünde hem de burada bağıra bağıra soracağım" dedi.

 MEHMET AYAN: O KİŞİ BENİM

Gazeteci Mehmet Ayan, Ersun Yanal’ın bu sözlerinin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kimseyi töhmet altında bırakmam. Ersun hocanın dediği kişi benim. Bugun Kırmızı-Çizgi Fitbol'da söyledim. Bir istihbarat neticesi anlattım. Öyle öğrendim konuyu çünkü. Oğlunu katmam hatadır. Kişisel olarak samimiyetle özür dilerim. Eleştiri sınırlarını aşmışım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
Uğurcan Çakır, Samsunspor Teknik Direktöründen Özür Diledi!
Arda Güler'in Parıltısıyla Real Madrid, La Liga'da Zafere Ulaştı
Nuri Şahin'in Beşiktaş'a Geçişi Antalyaspor'u Hayal Kırıklığına Uğrattı
Galatasaray'da Ndombele Ayrılıyor: Yeni Sezon Kadro Planlaması Başladı!