Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç’te incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yürütülen çalışmaları bizzat denetledi. Vali Aydoğdu, ailelerle aynı umudu taşıyarak, işçilere en kısa sürede ulaşmak için ekiplerin çabalarını yakından takip ettiğini belirtti.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan işçiler için yürütülen arama kurtarma çalışmalarını yakından inceledi. Vali Aydoğdu, İliç'teki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kayması sonrasında toprak altında kalan işçilerin kurtarılması için yürütülen faaliyetleri yerinde takip etti.

Valilik sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Vali Aydoğdu'nun bu kritik süreçte ailelerle aynı acıyı paylaştığı ve umutlarını taşıdığı vurgulandı. Açıklamada, Vali'nin, "Bütün çabamız, bir an önce mahsur kalan işçilere ulaşmak ve onları sağ salim kurtarmak üzerinedir." sözlerine yer verildi.

Toprak altında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yoğun bir çaba harcanırken, Vali Aydoğdu'nun bölgedeki çalışmaları bizzat denetlemesi, kurtarma operasyonunun önemini bir kez daha vurguladı. Acil durum ekipleri ve kurtarma ekipleri, gece gündüz demeden çalışarak, mahsur kalan işçilere ulaşma umuduyla çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Aydoğdu'nun sahadaki varlığı, hem kurtarma ekiplerine moral hem de ailelere destek olmaktadır. Toprak altında kalan işçilerin kurtarılması için tüm imkanlar seferber edilirken, yetkililer ve ekipler, olayın akabinde koordineli bir şekilde hareket ederek, en hızlı ve güvenli şekilde müdahale etmeye çalışmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Anne babalar dikkat! El yazısı, düşünme ve öğrenmeyi nasıl etkiliyor?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlamasının etkileri nelerdir?
Zeynep Bastık'tan kötü haber: Bıçak altına yatıyor!
12 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu silindi! 'Mert Demir çok kibirli biri'!