Erzurum Emniyeti, Dolandırıcılıkla Mücadelede Toplumu Bilinçlendiriyor

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde dolandırıcılara karşı önleyici çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Uzundere İlçe Emniyet Amirliği öncülüğünde gerçekleştirilen bilinçlendirme faaliyetleriyle polis, esnaflar ve vatandaşlar aracılığıyla dolandırıcılık risklerine karşı uyarılarda bulunuyor.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezi ve ilçelerdeki vatandaşları dolandırıcılara karşı bilinçlendirmeye yönelik aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Uzundere İlçe Emniyet Amirliği tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında, dolandırıcılık olaylarının önlenebilmesi amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından özel bir broşür dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bu broşürler, esnaflar aracılığıyla ve doğrudan vatandaşlara ulaştırılarak, dolandırıcılık konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

Polis ekipleri, bilgilendirme çalışmalarını bir adım ileri taşıyarak, bireysel görüşmelerle vatandaşları bilgilendirmekte ve onlara dolandırıcılık risklerine karşı daha dikkatli olma konusunda rehberlik etmektedir. Bu proaktif yaklaşım, yerel topluluğun güvenliğini artırmak ve dolandırıcılıkla mücadelede etkin bir rol oynamak amacıyla hayata geçirilmektedir. Erzurum Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği ve bilinçlenmesi için gayretle çalışmalarını sürdürecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!
Emeklilik Hayalleri Gerçek Oluyor! SGK'dan Milyonlara Ücretsiz Prim Desteği!
Kredi Kartına Şok Hamle! O Karar Sonrası Kimsenin Eli Kredi Kartına Gitmeyecek
Zeytinyağı Krizi: TARİŞ Ortak Olmayan Üreticilerden de Destek Bekliyor!