Erzurum’da 6 Yaşındaki Çocuğu Ezip Yaralı Halde Sitenin Bahçesine Bırakan Servis Şoförü Tutuklandı

Erzurum’da 6 yaşındaki Emre Kara’yı aracıyla ezip yaralı halde site bahçesine bırakan servis şoförü, serbest bırakıldıktan sonra olay anına ait görüntüler incelendi ve yeniden gözaltına alınarak tutuklandı. Servis şoförü, kazadan sonra aileye yalan söyledi.

24 Eylül’de Erzurum’un Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yaşanan trajik olay, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İlköğretim birinci sınıf öğrencisi E.K., okul servis minibüsünden indikten sonra yolun karşısına geçmek istedi. Ancak minibüs sürücüsü B.A., çocuğun aracın önünden geçtiğini fark etmedi ve küçük çocuk minibüsün altında kalarak ağır yaralandı.

KAZA ANINDA YAŞANANLAR
Minibüsün üzerinden geçtiği E.K., ağır yaralanmasına rağmen sürücü B.A. kazayı fark edemedi. Bir süre ilerledikten sonra durumu anlayan B.A., çocuğu yerden kaldırıp, oturduğu sitenin bahçesine bıraktı. Aile, servis şoförünün kendilerine "Çocuk balkondan düşmüş olabilir" diyerek olayı örtbas etmeye çalıştığını ifade etti.

GÖZALTINA ALINMASI VE TUTUKLANMASI
Olay sonrası gözaltına alınan sürücü B.A., ilk etapta serbest bırakıldı. Ancak olay anına dair güvenlik kamerası görüntüleri incelendikten sonra sürücü yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.