Erzurum'da Atatürk Büstüne Saldırı: Şüpheli Yakalandı

Erzurum’da bir şahıs, ortaokulun bahçe duvarından atlayarak Atatürk büstüne balta ile zarar verdi. Polis, olay sonrası güvenlik kameralarından bordolu aracı tespit etti ve şüpheli Yusuf E.’yi yakaladı. Olayla ilgili incelemeler sürerken büst muhafaza altına alındı.

Erzurum’da, bir şahsın ortaokulun bahçe duvarından atlayarak elindeki balta ile Atatürk büstüne zarar vermesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olayı araştıran güvenlik güçleri, şüpheliyi tespit ederek yakaladı. Atatürk büstü ise inceleme için muhafaza altına alındı. Olayın detayları merakla bekleniyor.

Erzurum’da, bir ortaokulun bahçe duvarından atlayarak elindeki balta ile Atatürk büstüne zarar veren bir şahıs hakkında polis ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, güvenlik kameralarını inceleyerek bordo renkli bir aracın okul çevresinden uzaklaştığını tespit etti. Şüphelinin Yusuf E. olduğu belirlendi ve ekipler, aracın yerini saptamak için harekete geçti. Palandöken Suç Araştırma ve Soruşturma ekipleri, şüpheli aracın lokasyonunu tüm birimlere telsizle bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus timleri, Yusuf E.’yi Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nın üst kısmında balta ile yakaladı. Şüpheli, ifadesi alınmak üzere Yenişehir Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Olay sonrası Atatürk büstü ise detaylı inceleme yapılmak üzere muhafaza altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.