Erzurum'da kayalıklardan düşen kadın ambulans helikopterle kurtarıldı!

Erzurum'da kırsal alanda düşen Songül Eser'i kurtarma operasyonu! Ambulans helikopterle başarılı bir şekilde hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi yok.

Erzurum'un kırsalında yaşanan kaza sonucu düşen Songül Eser'e acil yardım geldi. Ambulans helikopterle başarılı bir kurtarma operasyonu düzenlendi. Yaralı, hayati tehlikesi olmaksızın hastaneye sevk edildi.

Erzurum Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nin ambulans helikopteri, bugün kırsal alanda kaza geçiren Songül Eser'e yardım etmek üzere hareketlendi. Şenkaya ilçesi Zümrüt Köyü ile Oltu’nun Yukarı Çamlı Köyü arasındaki dağlık arazide, arkadaşıyla birlikte ot toplarken dengesini kaybeden 58 yaşındaki Songül Eser, kayalıklardan aşağıya düştü. Olayı tesadüfen gören bir çoban, hemen jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaralı kadına ulaşmak ve onu güvenli bir şekilde kurtarmak için çalışmalara başladı. Zorlu arazi koşullarında yaralıya ulaşmaya çalışırken, ambulans helikopteri de Erzurum Şehir Hastanesi’nden havalanarak yardıma yetişti. Songül Eser, başarılı bir kurtarma operasyonuyla ambulans helikopterle olay yerinden alınıp Erzurum’a götürüldü.

Songül Eser'in başı ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar olduğu belirtildi ancak hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Eser, ambulans helikopterle Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi acil servisine sevk edilerek tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.